Veelgestelde vragen

FAQ

Showit is één van de beste en meest gebruiksvriendelijke drag-en-drop website platforms. Je kunt letterlijk álles personaliseren en er zijn geen vervelende plugins of beperkende templates. En het beste van alles: je hebt geen kennis van code nodig!

De prijzen van Showit starten vanaf $19/maand en zijn inclusief website hosting (naast een account heb je dus alleen nog een domeinnaam nodig!). De eerste 14 dagen kun je gebruik maken van een gratis trial. Maak gebruik van mijn Showit link en ontvang daarnaast de 1e maand gratis!! Gebruik de code: deruwediamant of klik op onderstaande button.

Lees meer over Showit in de blog.

Zeker weten! Jij hebt de volledige regie over je website; nu én in de toekomst. Zodra ik de website aan je overdraag, ben jij de baas. Je kunt pagina's verwijderen, aanpassen, toevoegen... De mogelijkheden zijn eindeloos! In mijn online leeromgeving met videotutorials leg ik precies uit hoe jouw website in elkaar zit, waar je dingen kunt vinden én natuurlijk hoe je zelf aanpassingen kunt doen. 

Lees meer over Showit in de blog.

Dit is geen enkel probleem. Ik dien een verzoek in bij het Showit team om je WordPress blogs te over te dragen naar je nieuwe Showit website. Daarna koppel ik je domeinnaam en is je website ready for launch!

Maak eerst een Showit account aan en kies voor de 'Showit + basic blog' optie van $24/maand. De eerste 14 dagen kun je gebruik maken van een gratis trial. Maak gebruik van mijn Showit link en ontvang daarnaast de 1e maand gratis! 


Alleen maar leuk! Dan kunnen we vanaf een blank canvas beginnen! Maak eerst een Showit account aan. De prijzen van Showit starten vanaf $19/maand en zijn inclusief website hosting (naast een account heb je dus alleen nog een domeinnaam nodig!).

De eerste 14 dagen kun je gebruik maken van een gratis trial. Maak gebruik van mijn Showit link en ontvang daarnaast de 1e maand gratis!

Jazeker! Maak een Shopify account aan en ik voeg de Shopify koopknoppen toe aan je Showit website. Of maak een account aan bij Plug & Pay voor losse betaalpagina's. Klanten kunnen dan je producten toevoegen in hun winkelmandje en afrekenen in de betaalomgeving.

Let op: een webshop via Showit raad ik alleen aan voor kleine webshops met een gelimiteerd aantal producten (max. 30).

Nee, ik focus mij voornamelijk op strategie, branding en webdesign. Ik kan je natuurlijk wel in contact brengen met een goede tekstschrijver die jouw ideale klant aanspreekt én die er ook nog eens voor zorgt dat je website hoger scoort in Google!

Besluit je toch om zelf aan de slag te gaan met je teksten? Met mijn HBO communicatie op zak en 7+ jaar ervaring als communicatiemanager kan ik natuurlijk wel met je meekijken. Voor fotografie kan ik je ook in contact brengen met een fotograaf.

Je Showit website bevat eenvoudig te gebruiken SEO-tools voor pagina’s, inhoud en afbeeldingen. Denk aan alt-tekst, meta beschrijvingen, SEO titels en zoekwoorden. Je kunt elke pagina van je website optimaliseren om de beste kans te hebben om hoog te scoren in de Google zoekresultaten.

Alles wat je nodig hebt is een Showit-account en BAM, je kunt aan de slag! Ik accepteer slechts een handvol klanten per jaar en mijn agenda raakt snel vol. Wil jij verzekerd zijn van een plekje en op korte termijn aan de slag? Neem dan snel contact op.

Een domeinnaam is de naam van een website. Het domein van deze website is bijvoorbeeld: deruwediamant.com. Je kunt online eenvoudig en goedkoop een domein kopen. Bijvoorbeeld via MijnDomein of Hostnet. Daarna koppel je jouw domein via de DNS-records aan je Showit website. DNS-watte?! No worries, het klinkt misschien ingewikkeld maar dat valt best mee. Ik ga dat natuurlijk allemaal voor je regelen als je een website door mij laat maken.

Heb je al een website met hosting? Dan kun je de hosting opzeggen. Bij Showit is webhosting inbegrepen in de prijs. Dat betekent dat al het technische gedoe achter de schermen voor je wordt geregeld. Met Showit ontwerp je gewoon je website en koppel je deze aan je domein. De technische details van je website worden allemaal afgehandeld door Showit.

Showit zorgt er ook voor dat je website gratis wordt beveiligd met een SSL (HTTPS) certificaat, wat niet alleen goed is voor de veiligheid, maar ook voor je SEO.

Of je nu je website wilt updaten of nieuwe pagina's wilt toevoegen; ik sta klaar om je te helpen! Ik bied geen maandelijks abonnement voor onderhoud en aanpassingen, maar je kunt wel losse uren afnemen (€ 80,- ex. btw p/u). Heb je grote aanpassingen nodig kun je ook een Design VIP-dag bij me boeken. Je hele wensenlijst werken we dan in 1 dag af. Vraag naar de mogelijkheden via Insta DMmail of het contactformulier!

Voordelen:
  • geen lange wachtlijst - je boekt gewoon een dag in mijn agenda
  • geen lange projecttijdlijn (binnen 1 dag alles gereed)
  • geen oeverloos heen-en-weer gemail (je vult een vragenlijst in + een kick-off call van 30 min)
  • Ik sta 8 uur lang volledig tot jouw beschikking + nog 1 week aansluitend e-mail support

Absoluut! Ik bied naast Website-op-maat ook Branding + Website service. Naast een complete website wil je ook de branding van jouw bedrijf of merk goed neerzetten. Of je nu een hele nieuwe huisstijl wil ontwikkelen of alleen een upgrade van je bestaande logo; ik ga je helpen met de strategie en ontwikkeling van jouw unieke stijl. 

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Neem contact op

Briljante Showit Websites die jouw merk laten shinen!

Hi, ik ben Marloes! Ik help dienstverlenende ondernemers zoals jij met Showit websites die niet alleen mooi zijn, maar jouw bezoekers converteren naar betalende klanten!