Ben jij klaar om 'website' van je to-do lijst af te strepen?

Ik help dienstverlenende ondernemers zoals jij met Showit websites die niet alleen mooi zijn, maar jouw bezoekers converteren naar betalende klanten!

Samen bouwen we een strategisch merk

Ben je op zoek naar een unieke website die opvalt? Ik help je graag bij het creëren van het bedrijf van je dromen.

Toen ik een aantal jaar geleden begon met het hobbymatig bouwen van websites, groeide dit al snel uit tot een passie voor webdesign. Maar na jarenlang Wordpress was ik het zat. Ik ontdekte Showit en gooide het roer om: Showit all the way!

Met Showit vertaal ik jouw ideeën naar een unieke website. Naast het design denk ik met je mee over de strategie, functionaliteit en conversie van jouw website. Zo zorg ik ervoor dat deze écht gaat werken voor jouw bedrijf en bezoekers worden omgetoverd tot happy customers.

De Ruwe Diamant 💎

let's get Personal

De Crazy Creative achter De Ruwe Diamant. In juni 2023 stond ik bij de KVK voor de deur terwijl ik vijf maanden zwanger was: De Ruwe Diamant Webdesign werd geboren. En in oktober mijn zoontje James.

Wanneer ik niet bezig ben met branding & webdesign, geniet ik van mijn mooie gezinnetje: mijn man Rick, peuter Jackie, kleine baby James en Max de kat. 


Mijn bedrijfsnaam schudde ik zo uit de mouw. Wat kan ik ook anders met een achternaam als 'de Ruwe'. Oja, en door de Disneyfilm Vaiana kreeg ik het idee voor mijn branding: "I'd rather be SHINY, watch me dazzle like a diamond in the rough".✨ Inspiratie is overal!

Ik ben Marloes

01
02
03
04

Favoriete vakanties: hiken in Oostenrijk, roadtrippen door Canada, backpacken in Thailand en duiken in Bali. 

Fun Facts about me

Een dag geen koffie is een dag niet geleefd.

Tony Chocolonely karamel zeezout addict.

Bucketlist: een reis maken naar Patagonië in Zuid-Amerika.

Zo, nu weet je wat meer van mij.
Denk je dat wij samen een Dream Team zijn? Let's talk!

Briljante Showit Websites die jouw merk laten shinen!

Hi, ik ben Marloes! Ik help dienstverlenende ondernemers zoals jij met Showit websites die niet alleen mooi zijn, maar jouw bezoekers converteren naar betalende klanten!