Strategische Showit websites voor jouw bedrijf

website services

Laat een website ontwerpen die vóór je werkt!

Je hebt hard gewerkt om te komen waar je bent, maar je voelt dat er meer mogelijk is voor je bedrijf. Of je nu al een website hebt waar klanten niet binnenstromen zoals gehoopt, of je weet niet waar te beginnen. Ik kan je helpen! Samen laten we jouw bedrijf shinen met een gloednieuwe website! 

Template Restyle

01

website op basis van een template

Heb je een mooi Showit template gezien en wil je mijn hulp bij het vullen hiervan met jouw eigen afbeeldingen, teksten & branding? En daarnaast ook hulp bij de SEO instellingen en domeinkoppeling? Ik ga voor je aan de slag met een prachtige website die je in 1 à 2 weken live hebt! Dat wil je toch?!

(+ kosten voor het template)

TijdSLIJN: 1 weEK
Investering: 699,- ex. btw

02

Website op maat

strategie + webdesign + launch

Ben je een ondernemer die haar sporen al heeft verdiend en klaar is om te investeren in een écht unieke website die er fantastisch uitziet, gebruiksvriendelijk is en de resultaten oplevert die voor jou belangrijk zijn? Dan is een Showit website op maat jouw beste optie!

TIJDSLIJN: 4 - 8 weken
investering: vanaf 3200,- ex. btw

Branding & Website 

03

STRATEGIE + branding + WEBDESIGN + LAunch

Dit is de 'alles-erop-en-eraan-service'. Naast een complete website op maat wil je de branding van jouw bedrijf of merk goed neerzetten. Of je nu een hele nieuwe huisstijl wil ontwikkelen of er nog geen hebt; we gaan samen aan de slag met de strategie en ontwikkeling van jouw unieke stijl.

TIJDSLIJN: 7 - 9 weken
investering: vanaf 4100,- ex. btw

Showit Website Templates

Liever zelf aan de slag?

Met een Showit template heb jij direct een kant-en-klare website; gemaakt om te converteren! Voeg jouw foto's, kleuren en teksten in en creëer je in no-time een website die perfect past bij jouw stijl en bedrijf. Je kunt binnen 1 week lanceren! 

Ik transformeer jouw oude website van een Ruwe Diamant naar "Shine bright like a Diamond"

Briljante Showit Websites die jouw merk laten shinen!

Hi, ik ben Marloes! Ik help dienstverlenende ondernemers zoals jij met Showit websites die niet alleen mooi zijn, maar jouw bezoekers converteren naar betalende klanten!