Branding & website op maat voor Psychologenpraktijk

Eva nam contact met mij op voor een nieuwe Branding & Website voor haar nieuwe praktijk Eve Psychologie te ontwerpen en haar visie tot leven te brengen.

We hebben een aantal strategische sessies gehad om haar wensen en kernwaarden helder te krijgen en dat heeft geresulteerd in een hele mooie huisstijl. Zachte, warme en neutrale kleuren in combinatie met een minimalistisch design die passen bij wat Eve Psychologie wil uitstralen naar haar cliënten: vertrouwen en het bieden van een veilige plek.

De grootste uitdaging was nog om de 5 A4’tjes aan teksten (denk aan alle informatie over kwaliteit en verzekeringen) op een overzichtelijke manier te verwerken. Volgens mij is dat heel goed gelukt, maar beoordeel het zelf 😉

www.evepsychologie.nl

Eve Psychologie website de Ruwe Diamant webdesign
Eve Psychologie website de Ruwe Diamant webdesign

Ik ben Marloes, Showit Webdesigner & Crazy Creative.

Mijn specialiteit? Het creëren van unieke websites en branding die dienstverlenende ondernemers en coaches helpen om de leukste klanten aan te trekken. Wil je weten of ik een match ben bij jouw bedrijf en visie? Plan dan hier een gesprek met mij in, of stuur me een DM op Instagram. Hebben we een goede klik? Dan ga ik aan de slag met jouw shiny website, die converteert! 

Marloes | De Ruwe Diamant Webdesign
Eve Psychologie website de Ruwe Diamant webdesign

Branding, Portfolio, Webdesign

Recente posts

Showit eerst uitproberen?
Download het gratis Website Template.

Vraag je je af of het echt zo simpel is? Probeer Showit zelf uit met dit gratis template. Start vandaag nog jouw 14-daagse proefperiode.

Gratis template

Briljante Showit Websites die jouw merk laten shinen!

Hi, ik ben Marloes! Ik help dienstverlenende ondernemers zoals jij met Showit websites die niet alleen mooi zijn, maar jouw bezoekers converteren naar betalende klanten!