Personal trainer: Branding & website op maat

Voor Christiaan Calis van Outdoor Functional Fitness mocht ik zijn nieuwe branding en website ontwerpen! En wat is ‘ie tof geworden! Een compleet nieuwe huisstijl en een responsive website die de komende jaren weer gezien mag worden!

Functional fitness richt zich op functionele bewegingen die helpen bij het verbeteren van de algehele fitheid en het uithoudingsvermogen. Het is een full body training voor mannen en vrouwen op alle niveaus (te vergelijken met Crossfit). Woon je in Woudenberg? Doe lekker mee met een gratis proefles!

Benieuwd? 👇
Outdoorfunctionalfitness.nl

Ik ben Marloes, Showit Webdesigner & Crazy Creative.

Mijn specialiteit? Het creëren van unieke websites en branding die dienstverlenende ondernemers en coaches helpen om de leukste klanten aan te trekken. Wil je weten of ik een match ben bij jouw bedrijf en visie? Plan dan hier een gesprek met mij in, of stuur me een DM op Instagram. Hebben we een goede klik? Dan ga ik aan de slag met jouw shiny website, die converteert! 

Marloes | De Ruwe Diamant Webdesign

Portfolio, Showit, Webdesign

Recente posts

Showit eerst uitproberen?
Download het gratis Website Template.

Vraag je je af of het echt zo simpel is? Probeer Showit zelf uit met dit gratis template. Start vandaag nog jouw 14-daagse proefperiode.

Gratis template

Briljante Showit Websites die jouw merk laten shinen!

Hi, ik ben Marloes! Ik help dienstverlenende ondernemers zoals jij met Showit websites die niet alleen mooi zijn, maar jouw bezoekers converteren naar betalende klanten!